Menu

25-dnevni REVital program za podporo hormonom

Program je sestavljen iz dveh delov: v prvem, 18-dnevnem obdobju na 3 dni izločamo določene skupine živil, ki imajo potencialno negativen učinek na organizem ali skupine hormonov. Tako v 6 etapah izločimo 6 skupin živil. Sledi drugi del programa, ko po eno, prej izločeno živilo vračamo nazaj v jedilnik in skrbno opazujemo odzive v telesu.

S 30-dnevnim REVITAL programom se naučim, kaj mojemu organizmu ustreza in kaj ne:

 1. ker s hrano lahko vplivam na neravnovesja v organizmu (določeni hormoni, alergije, preobčutljivosti), se ta ponovno vzpostavijo
 2. naučim se slišati sporočila svojega telesa
 3. spoznam hrano, ki mi nudi podporo za optimalno delovanje
 4. pridobim odlično počutje.
 5. izgubim odvečne kilograme.

Prehranski režim temelji na “LCHF” prehrani z malo ogljikovimi hidrati.

Komu je namenjen: vsaki Divi, ki čuti, da njeno telo ni v ravnovesju in potrebuje podporo. Najbolj pogosto na to kažejo: nespečnost, utrujenost, razdražljivost, zabuhlost, povišana telesna masa, neredni mesečni cikli, težave s kožo ali zdravniško potrjeno neravnovesje na kateremkoli področju v organizmu.

Program je povzet in prilagojen po programu ameriške ginekologinje dr. Sare Gottfried in predvideva uravnoteženje  estrogena, inzulina, leptina, kortizona, ščitničnih hormonov in z mlekom ter žiti povezanih preobčutljivosti.

Kako poteka program: individualno ali v skupini 25 dni

Opozorilo: pred začetkom programa nujno navedite vaše zdravstveno stanje. Priporoča se preventivni pregled pri osebnem zdravniku.

NutriDiva ti z veseljem odgovori na morebitna vprašanja glede svetovanja ali ti predlaga termin svetovanja. Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca ali piši na spela(at)nutridiva.si

  Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

  Zapri