Menu

Hujšanje

Povišana telesna teža je odraz neravnovesja v duši in telesu. Prehranska svetovalnica NutriDiva vam pomaga najti izgubljeno ravnovesje v prehrani in načinu življenja.

Potek svetovanja

Svetovanje je sestavljeno iz vsaj dveh srečanj. Na prvem srečanju se temeljito pogovorimo o vaši prehrani, načinu življenja, vadbi, preživljanju prostega časa. Zelo so pomembne vaše želje in cilji. Glede na to, se dogovorimo o poti, ki bi bila za vas najprimernejša. Dobite napotke, kako lahko uvedete prve spremembe v vašo prehrano. Drugi obisk: individualen program jedilnika za 14 dni in napotki za spremembe v vaših navadah. Jedilnik je vedno sestavljen iz hrane, ki jo imate radi in je enostaven. Z majhnimi a pomembnimi spremembami je prilagojen vašemu vsakdanu. 

Pomembno je, da se skozi program naučite:

  • kako se odzivate na določeno prehrano, 
  • spoznate ali res nudi kvalitetno energijo vašemu telesu in 
  • vzpostavite pravilen in zdrav odnos do nje ter prav tako do sebe in do svojega telesa. 

Hrana postane vaša prijateljica. Cilj je, da začnete resnično uživati v samem prehranjevanju ter hkrati ohranjate primerno telesno težo in zdravje.

NutriDiva ti z veseljem odgovori na morebitna vprašanja glede svetovanja ali ti predlaga termin svetovanja. Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca ali piši na spela(at)nutridiva.si

    Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

    Zapri