Menu

Kontakt in naročanje

NutriDivina receptorka

V prehranski svetovalnici NutriDiva je svetovanje individualno. Pri prvem obisku opredelimo problematiko tvojega obiska in vzroke. Prejmeš prva priporočila za spremembe v prehrani. Pri drugem srečanju prejmeš natančna navodila za spremembe v prehrani in življenjskem slogu. Program pa je idealen, če se dopolnjuje z jedilnikom, ki je prilagojen tvojim potrebam.

NutriDiva ti z veseljem odgovori na morebitna vprašanja glede svetovanja ali ti predlaga termin svetovanja. Prosim navedi razlog tvojega obiska in telefonsko številko na kateri si dosegljiva za potrditev termina. Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca ali pišeš na spela(at)nutridiva.si

  S prijavo in povpraševanjem se strinjate z GDPR soglasjem (politika varstva osebnih podatkov) in hkrati prevzemate odgovornost za spremembe, ki nastanejo s svetovanjem. Več o tem si lahko preberete tukaj (GDPR) in tukaj (Odveza od odgovornosti).

  Kje me najdeš?

  Svetovanja potekajo v pisarni NutriDiva svetovalnice (Parmova ulica 14 v Ljubljani, glavni vhod – glej zemljevid spodaj) ali preko spletne platforme Zoom. 

  Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

  Zapri