Menu

O meni

Prehransko svetovalnico NutriDiva sem osnovala Špela Janša, MSc prehrane. Po zaključenem študiju umetnostne zgodovine leta 2009 sem se zaposlila v farmacevtski industriji.

Od leta 2013 do 2015 sem obiskovala program Ayurveda in marma terapija v Tara yoga centru v Ljubljani. Izobraževanje mi je odprlo pogled v popolnoma drugačen način dojemanja zdravja, človeškega organizma in zunanjih dejavnikov, ki vplivajo nanj. Leta 2014 sem se vpisala na magistrski program ‘Prehrana’ na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in ga leta 2018 uspešno zaključila.

Moja strast je raziskovati, kako določena hrana vpliva na telo. Nadvse zanimivo je, da je lahko najboljše zdravilo in tudi največji strup. Zato je naša odgovornost, da jo znamo pravilno uporabljati in tako vsak dan skrbimo za svoje zdravje in odlično počutje.

Ko sem v praksi videla koliko ljudem lahko pomagam z nasveti o spremembi prehrane in načinu življenja, sem sprejela kot osebno poslanstvo in  odgovornost ponuditi svoje znanje tistim, ki ga bodo želeli sprejeti in osnovala prehransko svetovalnico NutriDiva.

Vabim te, da si ogledaš moje magistrsko delo z naslovom Vrednotenje izključevalne diete z majhno vsebnostjo ogljikovih hidratov

Če te zanimajo vsebine in aktualno dogajanje prehranske svetovalnice NutriDiva,
se prijavi na novičke

Prijavi se na NutriDivine novičke

in bodi prva obveščena o aktualnem dogajanju

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri