Menu

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Vsa vsebina strani www.nutridiva.si in podstrani (besedila, fotografije, avdio, video vsebine in drugo) je izključno informativne narave. Vse programe, članke in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujte z ustreznim zdravstvenim delavcem.

Vsebine na strani so namenjene izobraževanju in osveščanju o zdravi prehrani in zdravem življenjskem slogu, in temeljijo na znanstvenih virih in osebni izkušnji ponudnika. Vsebine na strani niso namenjene diagnozi, zdravstveni terapiji, zagotavljanju zdravstvene oskrbe ali zdravljenju kakršnegakoli stanja ali bolezni.

Uporabniki strani prevzemajo vsa tveganja, ki se lahko pojavijo v povezavi z vsebinami na strani, vključno s tveganji, povezanimi s spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga.

Nutridiva.si (NutriDiva, prehranska svetovalnica, Špela Janša s.p.) uporabniki strani odvezujejo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi z uporabo spletne strani. Vse programe, nasvete in druge vsebine, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč.

Nobena informacija na tej strani ni nasvet osebnega zdravnika ali specialista, ne nadomešča diagnoze ali ne sugerira terapije.

Uporaba informacij na tej strani je na lastno odgovornost, pri čemer eksplicitno pozivamo, da:

  • se vedno držite navodil osebnega zdravnika ali specialista, še posebej, če imate kakršnokoli diagnozo;
  • če uporabljate zdravila na recept, se morate o vsem posvetovati z izbranim zdravnikom ali specialistom.
  • ne odlašate obiska pri zdravniku, če sumite na kakršno koli zdravstveno težavo.

Uporaba vsebin na spletni strani Nutridiva.si in podstraneh ne zagotavlja rezultatov.  

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne strani Nutridiva.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Spletno stran Nutridiva.si upravlja podjetje NutriDiva, prehranska svetovalnica, Špela Janša s.p., Glavarjeva ulica 17, 1000 Ljubljana matična številka: 8703914000, davčna številka: 87312557.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani Nutridiva.si in poslovanje NutriDiva, prehranske svetovalnice, pravice in obveznosti uporabnika ter urejajo poslovni odnos med prehransko svetovalnico NutriDiva in uporabnikom spletne strani ter svetovalnih storitev.

Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku naročila na svetovanje, ob pregledovanju spletne strani in naročila na spletne novice. Uporabnik je ob naročilu na svetovanje in ob naročilu na spletne novice posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z zaključkom naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

V trenutku, ko naročnik zaključi naročilo, je med ponudnikom in naročnikom elektronsko sklenjena naročniška pogodba. Pogoj za zaključek naročila je potrditev SPP ter strinjanje z njimi.

Podatki o podjetju:

NutriDiva, prehranska svetovalnica, Špela Janša s.p.
Glavarjev ulica 17, 1000 Ljubljana
e-pošta: spela@nutridiva.si
matična številka: 8703914000
davčna številka: 87312557

Varovanje osebnih podatkov

Nutridiva.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1.

Vse podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov najdete na strani Politika zasebnosti. Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan ponudniku posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan ponudnika obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

 Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun ponudnika po izdanem predračunu
  • Z gotovino ob opravljeni storitvi in izdanem računu

Cene

Vse cene so navedene v EUR. DDV ni obračunan na podlagi 1. odst. 94. člena ZDDV-1. Cene veljajo za navedene storitve. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji. Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb cen. Cene se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot kupca.

Račun

Kupec/naročnik storitve ob plačilu in opravljeni storitvi prejme račun v elektronski obliki. Kupec/naročnik je dolžan navesti pravilne podatke in jih na računu preveriti. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Vklopi razum, zahtevaj račun.

Pri plačilu po predračunu ni dodatnih stroškov.

Pravica do odstopa od plačila storitve in vračilo plačila v izrednih primerih

Naročnik storitve/kupec ima pravico do odstopa od storitve preden je storitev opravljena. To lahko naredi brez navedbe razloga.

V primeru zakupa paketa storitev lahko to naredi brez razloga le v času do prve opravljene storitve. Po prvi opravljeni storitvi naročnik nima pravice iz kakršnega koli razloga zahtevati vračila preostanka kupnine. 

Prijave na e-novice

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, kampanje itd.), na njegov elektronski naslov. To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče. Preklic lahko izvede ob prejemu e-novice s klikom na gumb »odjavi«, ki se nahaja na dnu elektronskega sporočila ali pa s sporočilom na e-poštni naslov: spela@nutridiva.si

S prijavo na e-novice želi biti prijavitelj obveščen o novostih in promocijah Prehranske svetovalnice NutriDiva in na spletni strani Nutridiva.si.

Omejitev odgovornosti

Ponudnik se zavezuje, da se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotavljati pravilnost in točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko oddate prek e-poštnega naslova spela@nutridiva.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Stremimo k temu, da bi rešili morebitne spore sporazumno. Ponudnik se zaveda, da je značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi zadosten argument za to, da klient ne sproži spora pred sodiščem. Ponudnik si prizadeva, da do sporov ne prihaja, v kolikor pa, naj se le-ti rešujejo sporazumno oz. z izvensodno poravnavo. Če to resnično ne bi bilo možno, spore rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri