Menu

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja način, s katerim NutriDiva, prehranska svetovalnica preko Nutridiva.si (v nadaljevanju “spletna stran”) zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva informacije, ki jih pridobi od uporabnikov.

Naročanje na e-novice

Pri naročanju na spletne novice zbiramo vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. Te podatke obdelujemo izključno za namene obveščanja o novostih. Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Informacije o osebni identifikaciji

Osebne identifikacijske podatke uporabnikov lahko zbiramo na različne načine:
–  ko uporabnik obišče našo stran in izpolni obrazec
–  tudi v povezavi z drugimi aktivnostmi, storitvami in prispevki ter sredstvi, ki so na voljo na naši strani. 

Uporabnika se lahko zaprosi za ime, email, telefonsko številko in naslov. Uporabniki lahko stran obiščejo tudi anonimno.

Osebno identifikacijske podatke bomo od uporabnikov zbirali samo, če jih prostovoljno predložijo sami. Vedno se lahko odločijo, da nam podatkov ne bodo dali, vendar jim bo to morda preprečilo udeležbo pri kakšni aktivnosti, ki bo potekala na strani oziroma v povezavi z njo. 

Ne-osebne identifikacijske informacije

Ne-osebne identifikacijske informacije o uporabnikih lahko zbiramo kadarkoli so prisotni oziroma brskajo po naši strani. Ne-osebne identifikacijske informacije lahko vključujejo ime brskalnika, tip računalnika in tehnične informacije o načinih, kako se je uporabnik povezal na našo stran, kot je recimo operacijski sistem in ime ponudnika internetne storitve in druge podobne informacije.

“Piškotki”

Naša stran lahko uporablja “piškotke”, ki so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje. Uporabnikov brskalnik naloži piškotke na njihov trdi disk za namen beleženja njegovih aktivnosti in včasih, da o njih zbira informacije. Uporabnik lahko nastavi brskalnik tako, da le ta ne zbira piškotkov, oziroma obvesti ali opozori, ko so piškotki poslani. Če to storijo, morajo upoštevati, da zaradi tega nekateri deli spletne strani ne bodo ustrezno delovali.

Kako uporabljamo zbrane informacije

Informacije se lahko zbirajo in uporabljajo za naslednje namene:

  • Za upravljanje s spletno stranjo Nutridiva.si
  • Da  se izboljša uporabniško storitev
  • Za pošiljanje periodičnih email sporočil

NutriDiva.si lahko uporabi email za odgovor na uporabnikova poizvedovanja, vprašanja in druge zahteve.

Kako ščitimo vaše informacije

Usvojili smo primeren način zbiranja, shranjevanja in procesiranja podatkov ter varnostnih ukrepov za zaščito pred neavtoriziranim dostopom, spreminjanjem, razkrivanjem ali uničenjem vaših osebnih informacij, shranjenih na naši spletni strani.

Deljenje vaših osebnih informacij

Osebnih identifikacijskih podatkov o uporabnikih ne prodajamo, trgujemo ali dajemo v najem drugim osebam ali podjetjem. Generično zbrane demografske podatke, ki niso nikakor povezani z osebno identifikacijo obiskovalcev in uporabnikov lahko delimo s svojimi poslovnimi partnerji in oglaševalci za zgoraj opisane namene. Lahko uporabljamo storitve drugih podjetji, da nam pomagajo pri operiranju z našim poslom in s spletno stranjo ali da opravljajo aktivnosti v našem imenu, kot na primer pošiljajo novice ali ankete. S temi podizvajalci lahko delimo vaše podatke za uporabo, kot ste nam dali svoje dovoljenje.

Elektronske novice

Če se uporabnik odloči pridružiti naši mailing listi, bo prejemal e-maile, ki lahko vključujejo novice podjetja, novosti, informacije o storitvah ipd. Lahko uporabimo partnersko podjetje ali storitev, da nam pomaga pri operiranju z našim poslom in s spletno stranjo ali da v našem imenu urejajo spletno stran oziroma izvajajo aktivnosti v našem imenu, kot je naprimer pošiljanje naših novic ali anket. Morda bomo s temi partnerji delili vaše podatke ampak zgolj za te omejene namene, za katere ste nam dali svoje dovoljenje.

Spletna mesta tretjih oseb

Uporabniki bodo na naši spletni strani morda našli oglase ali drugo vsebino, ki bo povezovala našo stran z našimi partnerji, dobavitelji, oglaševalci, sponzorji, izdajatelji licenc in drugimi pravnimi osebami. Nad vsebino ali povezavami, ki se pojavljajo na teh straneh nimamo nadzora in nismo odgovorni za prakse, ki jih izvajajo na straneh, ki so povezane z našo spletno stranjo. Poleg tega se lahko te strani ali storitve, ter njihova vsebina konstantno spreminjajo. Te strani in storitve imajo lahko svoje politike zasebnosti in politike ravnanja s strankami. Brskanje in interakcija po katerih koli drugih spletnih mestih, tudi tistih, katerih povezave so navedene na naši spletni strani Nutridiva.si, so podvržene politikam in pogojem tistih strani.

Spremembe te politike zasebnosti

Nutridiva.si si pridržuje pravico, da to politiko posodobi v kateremkoli trenutku. Ko bomo to storili, bomo na glavni strani naše spletne strani objavili obvestilo ter posodobili datum na dnu te strani. Uporabnike spodbujamo, da redno preverjajo stran za spremembe in s tem ostanejo obveščeni o tem, kako pomagamo zaščiti osebne podatke, ki jih zbiramo. Priznavate in strinjate se, da je vaša odgovornost, da periodično pregledate to politiko zasebnosti in se seznanite s spremembami.

Vaš sprejem teh pogojev

Z uporabo spletne strani Nutridiva.si pokažete, da se strinjate s to politiko. Če se ne strinjate s to politiko vas prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani. Če boste stran uporabljali tudi po spremembah te politike, bo to pomenilo, da sprejemate te spremembe. 

Ta politika je bila generirana s pomočjo uporabe spletnega mesta www.PrivacyPolicies.com

Kontaktiranje

Če imate kakršna koli vprašanja, ki zadevajo Politiko zasebnosti ali prakse spletne strani Nutridiva.si nas prosim, kontaktirajte (spela@nutridiva.si)

Ta dokument je bil nazadnje spremenjen 6. oktobra, 2020.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri