Menu

Prehrana, ki podpre Divo v tebi

NutriDiva je gurmanka. Obožuje hrano in lepo pripravljeno mizo. Včasih kuha zato, ker mora, a v glavnem a zato, ker se s tem sprošča. Kuhinja je njena igralnica in njen laboratorij. NutriDiva si dovoli uživati življenje in imeti lep dan kar tako. NutriDiva se zaveda, da je prehrana 80% njenega zdravja, zato zavestno izbira zdravo hrano. In vedno poskrbi, da tudi dobro jé. NutriDiva se zaveda svojega telesa, zato ga zavestno uporabi v gibanju. NutriDiva je lahko zapeljiva ženska ali razigrana punčka. Ima mirno dušo, je vitalna, lepa in žari.

V vsaki izmed nas je NutriDiva,
le dovoliti ji moramo, da se izrazi in oživi.

Prehranska posvetovalnica NutriDiva je namenjena predvsem ženskam

NutriDiva je prehranska svetovalnica namenjena predvsem ženskam. Svetuje o hrani in življenjskem slogu, ki posameznico podpira pri njenem delovanju. To pomeni, da jo preskrbi s pravo energijo za kakovosten vsakdan. NutriDiva da ženski moč za izpolnitev njenega lastnega potenciala. Skrbi za izbor hrane, ki podpre Divo v vsaki ženski.

Prehranska svetovalnica NutriDiva združuje poznavanje sodobnih prehranskih smernic, umetnost starodavne ayurvedske medicine, alternativnih prehranskih pristopov in upošteva specifičnost edinstvenega ženskega hormonskega sistema.

Načela NutriDive

  • Naše zdravje je odraz načina življenja, skrbi zase, mentalne higiene, gibanja in prehrane.
  • Prvo in najpomembnejše načelo v prehranjevanju je čim manj predelana hrana.
  • Obrok je pomemben del socialnega življenja. Del druženja. Vendar ne pozabimo: “Jemo zato, da živimo in ne obratno, da živimo zato, da jemo.”
  • Hrana zbudi naše brbončice, zaradi nje oživijo. Okusen obrok tako postane čutna izkušnja.

Prvi korak k spremembi je lahko drugačna prehrana in spremembe v življenjskem slogu, ki nam velikokrat dajo krila za nadaljnje spremembe v življenju.

Z veseljem ti pomagam raziskati tvoj potencial in odkriti Divo v tebi.

Na svetovanje se lahko naročiš preko obrazca ali mi pišeš na spela@nutridiva.si

    Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

    Zapri